Easee ladeboks monteret på hus med solceller, front

Ladestander til sommerhus

Opgrader dit sommerhus med HomeCharge's sikre og indtjenende ladeløsninger

Med stigende antal elbiler, er der et presserende behov for pålidelige ladeløsninger i sommerhusområder. Traditionelle nødladere ("mormorladere") kan være risikable og skade el-nettet. HomeCharge tilbyder en sikker og brugervenlig ladeløsning, der beskytter dit el-net og forvandler din ladeboks til en indtægtskilde.

Gennem vores app kan du indstille din ladeboks som offentlig og fastsætte en pris per kWh. Dette er ideelt for både private ejere og udlejere, og tilbyder en attraktiv service for dine gæster. Med HomeCharge sikres en effektiv og intelligent opladning, hvilket understøtter et bæredygtigt sommerhusliv.

For Sommerhusejere

Som ejer af et sommerhus, er sikker og pålidelig opladning af din elbil afgørende. Med HomeCharge's ladeboks får du en problemfri løsning. Lås din ladeboks med appen eller en ladebrik, og vælg et fleksibelt abonnement, der passer til dit behov – med eller uden refusion af el-afgift. Har du allerede en HomeCharge-ladeboks? Nyd godt af en rabat på dit sommerhusabonnement.

For Sommerhusudlejere

I en tid, hvor efterspørgslen på elbil-opladning i udlejningssommerhuse stiger, øger en ladeboks fra HomeCharge din ejendoms attraktivitet. Tjen på din ladeboks og undgå risikoen ved gæsters brug af usikre ladealternativer. Med en fordelagtig strømpris for gæsterne, er din ladeboks en hurtig investering, der også giver mulighed for at sætte en højere lejepris. Styring via ladebrik eller app gør daglig brug let og effektiv.

Undgå installation af CEE-stik - vælg en dedikeret HomeCharge-ladeboks for optimal strømbalance og sikkerhed. Din løsning for sikker og smart elbil-opladning i sommerhuset.

Tilbage til blog

Video med installationsvejledning til Zaptec Go