HOMECHARGE

Returnering af varer købt i webshop

Fortrydelse af køb

Du kan fortryde et køb indenfor 14 dage efter levering. Fortrydelsesretten starter fra den dag, som du har modtaget varen. Udløber fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, så forlænges fristen til den først følgende hverdag.


Du skal returnere varen hurtigst muligt, og senest 14 dage efter din fortrydelsesret udløb.


Sådan gør du

1. Kontakt HomeCharge og få accept på returnering af varer

2. Download returseddel her og læg den i pakken sammen med varen

3. Køb og print fragtlabel til returpost her

4. Pak varen forsvarligt i egnet pakke og vedlæg returseddel i samme pakke som varen

5. Send varen via fragtmand eller posthus til HomeCharge. 


Betingelser for returnering

Varen skal returneres i original emballage for egen regning. Manglende eller beskadiget original emballage medfører en forringelse af varens handelsværdi, som HomeCharge forbeholder sig retten til at fratrække i tilbagebetalingen til dig.

Varer skal sendes via fragtmand/post til:

HomeCharge A/S

Vestre Teglgade 1, Bygning L, Port 3

2450 København SV


Varer kan ikke afleveres ved personlig henvendelse kun via fragtmand/post. HomeCharge modtager ikke pakker uden omdeling, eller pakker der er sendt pr. efterkrav.

Du bærer altid selv risikoen for varerne, indtil HomeCharge modtager dem på angivne adresse. Husk derfor at gemme postkvittering samt forsendelsesnummer (track and tracenummer).


Udbetaling

HomeCharge udbetaler på samme betalingskort, som du har anvendt ved bestillingen. Det sker normalt efter varen er modtaget og gennemgået på vores lager. I enkelte tilfælde kan vi ikke udbetale via betalingskortet, og så vil vi udbetale til din bank konto.


Du vil modtage e-mail, når pengene udbetales.