HOMECHARGE

Vælg den rigtige løsning fra start

HomeCharge har sammensat en enkelt alt-i-én løsning sammen med få anerkendte leverandører på markedet. Vi er eksperter i ét produkt, og vi har én landsdækkende installatør. Du ejer el-installationen og ladeboksen, og du kan opsige din valgfrie serviceaftale når som helst - ingen bindinger, skjulte eller nedtagningsgebyrer. Du betaler kun for det du bruger.


Ladeboks Ladestander Ladestation Fiat 500

VI GIVER DIG DEN BEDSTE KOMPLETTE LØSNING

En opladningsløsning fra HomeCharge er den rigtige og sikre løsning til opladning af din elbil:


  • Din el-installation bliver dimensioneret til opladning af din el-/hybrid bil
  • Ladeboksen er markedets bedste - app, 4G og opdateringer er inklusiv
  • Standard installation udført af Dansk Kabel TV, som er anerkendt for deres høje kvalitet
  • Refusion af elafgift fra Skat


Hos os får du den bedste serviceaftale med enten ombytningsservice eller service på din adresse næste arbejdsdag. Begge inklusiv driftssupport. Du kan til enhver tid opsige din serviceaftale - ingen binding, nedtagningsomkostninger eller skjulte gebyrer.


Vi er eneste partner for Easee i Danmark - vi har ét produkt, og det er vi eksperter i.


Se mere her

Se vores reference installationer her 

ANERKENDT LANDSDÆKKENDE INSTALLATØR TIL INSTALLATION OG SERVICE

Installation af ladeboks ladestander ladestation

En installation er ikke bare en installation, og service er ikke bare service.


Vi bruger én landsdækkende installatør og servicepartner: DKTV, tidl. Dansk Kabel TV A/S, en del af TDC. Med godt 600 ansatte har man erfaringen og kompetente medarbejdere, og man sætter en ære i at gøre det ordentligt.


DKTV er specialiseret i installation af Easee ladeboks.


En landsdækkende organisation med evnen til at kunne levere service på adressen senest næste arbejdsdag på din adresse til dig - for kun få familier kan få hverdagen til at fungere uden en velfungerende ladeboks - det ved vi alt om!


Se Easee ladeboks blive installeret med standard installation her

Se reference installationer her

Ladeboks ladestander ladestation App

FREMTIDSSIKRET LØSNING GIVER DIG MULIGHEDER OG SPARER DIG PENGE

Vi har tænkt på dit fremtidige behov!

Det er let at tænke på eksisterende behov, men det er smart at tænke langsigtet for at undgå unødvendige omkostninger i fremtiden. Vi tilbyder dig en fremtidssikret ladeboks, der kan levere op til 22kW og har et type 2 kabeludtag med tilslutning af dit eget kabel, så du selv bestemmer, om det skal hænge fremme eller ej - det kan selvfølgelig låses fast til ladeboksen.


Intelligent ladeboks understøtter dit behov for smarte tjenester via 4G

En ladeboks skal kunne kobles til internettet, helst via 4G, så du ikke er afhængig af rækkevidden af dit WiFi. Opkoblingen sikrer, at du kan styre boksen udefra (f.eks. til opstart af opladning – det bruger vi selv en del). Samtidig kan du få information om ladning, statistik, opdatering af softwaren med nye funktioner, og vi kan aflæse måleren automatisk for refusion mm.

Økonomi og nye funktioner er afgørende ved smarte tjenester. F.eks. svinger prisen for strøm i løbet af dagen op til 30%, og det gælder om at lade billigst, for der er mange penge at spare/tjene.

Det må forventes, at der kommer en række krav til ladeboks-installationer, f.eks. fjernstyring af boks via WiFI/4G og dynamisk ladebalancering for beskyttelse el-netværkets kapacitet. Derfor tilbyder vi en fremtidssikret løsning fra start med indbygget 4G modem og eSIM kort inkluderet.


Intuitiv og velfungerende app til ladeboks

Vi tilbyder Easee app til opladning hjemme, som er den bedste app til styring af din Easee ladeboks. Easee app til Easee ladeboks.


Her har du som den eneste app fuld kontrol over ladeboksen. Du har hos HomeCharge også mulighed for at vælge Monta eller True Energy app. Hos os har du nemlig friheden til at vælge, hvad der er bedst for dig.  Læs mere om Easee app her.


Et løst kabel har flest fordele - og er bedre for miljøet
Vi har valgt en ladeboks passende til et løst (ikke fastmonteret) Type 2 kabel til forbindelsen mellem ladeboks og bil, da de fleste allerede har dette kabel. Af miljømæssige og praktiske hensyn følger kablet ikke med.

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men flest fordele med et løst kabel. Du har f.eks. mulighed for at tage kablet med, så du kan bruge det andre steder. Det behøver ikke at hænge fremme permanent, og du har mulighed for at bruge kablet til en anden bil. Derudover bestemmer du selv længden af kablet.

Vores ladeboks har selvfølgelig mulighed for at fastlåse ladekablet og/eller låse ladeboksen for andre. Et kabel er en sliddel og ved et løst kabel kræver det ikke en elektriker at få det skiftet.


Vores ladeboks har selvfølgelig indbygget fejlstrømsrelæ Type B
Ved installation af ladeboks kræves et Type B fejlstrømsrelæ. Nogle ladebokse har den indbygget, andre har det ikke.

Mange bliver overraskede over den betydelige omkostning at få et fejlstrømsanlæg type B installeret (~3.000 kr. plus installation udover ladeboksens pris). 


Easee ladeboks har indbygget strømmåler

Skat kræver for refusion af el-afgift, at strømmåleren er indbygget i ladeboksen. Eksterne målere accepteres ikke.


Har du solceller eller ikke betaler fuld afgift?

Hvis du har solceller, kan du ikke modtage refusion af el-afgift fra Skat. Til gengæld kan du bedre udnytte din solcelleinvestering ved at trække strøm, når solen skinner og sætte ladeeffekten, så du får maksimal udnyttelse af din egenproduceret strøm. Alt det styrer du i app'en, hvor du har adgang til forskudt opladningstid. Læs mere om app'en her


Hos os har du mulighed for at fravælge serviceaftalen, når du ikke betaler fuld afgift på din strøm.


Udnyttelsen af dine solceller kræver, at din bil er tilsluttet ladeboksen i dagtimerne, og det er for de fleste kun i weekenden, at det er muligt. True Energy leverer en løsning til HomeCharge ladebokse, hvor du kan bruge så meget af din egen produceret strøm som muligt. Læs mere her.