HOMECHARGE

Referencer

Vi hjælper boligforeninger over hele landet. Her er et lille udsnit af de boligforeningsløsninger, som vi har leveret til forskellige behov. Kontakt os for at høre mere om løsningerne på info@homecharge.dk.


Du kan og se og høre mere fra vores kunder på vores webinar (videokursus) om boligforeninger her.


Herning

Ladeløsning til Ejerforening. Foreningen ejer ladeinfrastrukturen, og beboerne ejer ladeboksene på private parkeringspladser. 


Læs mere om valg af løsning i Herning Folkeblad her


Hinnerup

Ladeløsning til andelsboligforening. Ladestanderne er leveret af foreningen selv. Foreningen har valgt en skalérbar ladeløsning, så de kan isætte aktive ladebokse i forberedelsesboksene.

Brugerne deles om P-pladserne


Virum

Aktive ladebokse og skalérbar løsning via Easee Ready, så foreningen via plug-and-play hurtigt kan udvide i takt med behovet i andelsboligforeningen.

København K

5 aktive ladebokse fordelt på flere steder på området og 8 forberedelsesbokse. Andelsboligeforeningen står selv for administrationen.

Rødovre

4 aktive ladebokse til deling i boligselskab. Installation er dimensioneret og klargjort op til 15 ladebokse.

København K

Ejerforeningen har valgt at klargøre samtlige 28 P-pladser med Easee Ready, så beboerne selv kan købe egen Easee ladeboks og koble sig på i takt med, at der skiftes til el-bil

Randers

Andelboligforening har to aktive ladeboks samt 2 forberedte ladebokse. Foreningen har selv stået for gravning samt design af ladestandere til ladeboksene.

Rødovre

Boligforening med godt 400 boliger med 2-4 ladestandere fordelt på 4 forskellige lokationer i boligforeningen. Her fra en af parkeringspladserne.

Holstebro

Stor boligforening med 8 ladebokse, hvoraf nogle også er åbne for offenligt opladning.

Rødovre

Boligforening under stort boligselskab med 1 aktiv og 3 forberedte ladebokse. Her ses en af stikvejene i bebyggelsen.

Odense

Boligforening under stort boligselskab med 4 aktive ladebokse på 2 ladestandere.