HOMECHARGE

Forhandlersupport

Velkommen til installatør og forhandler information. HomeCharge er partner i Danmark for Easee og leverer produkter og ladeløsninger til Danmarks forhandlere. Vi er ikke en normal distributør, da vi også kan hjælpe med værdiskabende serviceydelser som supplement til dine serviceydelser.


Vi leverer i dag produkter og service til ladeoperatører, elektrikere, web-shops og bilforhandlere.

Information om igangværende proces hos Elsäkerhetsverket - opdateret 9.2.2023


Det svenske elektricitetssikkerhedsråd undersøger i øjeblikket ladestandere, og Easee leverer hermed information om processen.


"Som en del af Elsäkerhetsverkets rolle som tilsynsmyndighed i Sverige har de et igangværende projekt, hvor de undersøger seks store virksomheder, der producerer ladere til elbiler, som er til salg på det svenske marked. Easee er en af disse aktører, og sidst ud i processen. Det er en proces, der har stået på i over et år, og vi er i dialog med den svenske elektricitetssikkerhedsstyrelse. Det svenske elektricitetssikkerhedsråd har ikke konkluderet noget, men har bedt om kommentarer til observationen fra de test, de har gennemført. Vi følger processens trin og vil svare det svenske elektricitetssikkerhedsråd inden for svarfristen.


Som den svenske elektricitetsstyrelse selv skriver på deres hjemmeside, vil den endelige rapport om projektet blive offentliggjort, når der er nået en konklusion - og den forventes at være klar inden for et par uger. Da der er tale om en igangværende proces med et offentligt organ, kan vi på nuværende tidspunkt ikke gå ind på yderligere tekniske detaljer i forbindelse med vores svar i sagen.


Hos Easee sætter vi pris på den svenske elektricitetssikkerhedsstyrelses fokus på sikkerhed og hilser dialogen velkommen. Vi er sikre på at kunne besvare deres spørgsmål inden for den givne tidsramme i næste uge. Hos Easee arbejder vi med banebrydende teknologi - og lige fra starten har vores fokus været at udvikle de sikreste og mest innovative løsninger til vores kunder."


Se mere om, hvordan Easee arbejder med produktsikkerhed - sikkerhedsvideo.


https://easee.com/dk/artikler/erklaering-fra-easee-om-spoergsmaal-fra-den-svenske-myndighed-for-elektrisk-sikkerhed/

Kontakt forhandlersupport


Vi er her for at hjælpe dig med at skabe fælles succes. Har du brug for hjælp,  skrive til forhandler@homecharge.dk. Vi svarer normalt hurtigt på alle hverdage mandag til fredag kl. 8-16.


Standard handelsebetingelser fremgår her.