HOMECHARGE

Vores ladebokse

Meget mindre end andre ladebokse og så ser den bare rigtig godt ud


Vores ladebokse er designet til det nordiske marked. De er udviklet og produceres i Norge eller i EU, så der sikres kort transport og dermed mindre miljøpåvirking. Easee og Zaptec er nok de bedste ladebokse på markedet, og så er de begge vindere af reddot designprisen.


Ladeboksenes tekniske niveau gør, at du ikke behøver at tænke på tekniske specifikationer, da den altid tilpasser sig bilen og løbende opdateres automatisk med ny funktionalitet.

Klik for at gå til produkt

Easee logo
Easee logo

Fremtidssikrede

Ladeboksene kan lade op til 22 kW. Det kan de fleste elbiler ikke endnu, men så er boksen klar til fremtiden. Ladeboksen opdateres løbende med nye funktioner.

Miljøvenlige og væsentlig mindre

Markedets mindste ladebokse med en lav vægt, så du sparer miljøet flere kg kobber og plastik i forhold til en tilsvarende lader. 

Altid online og inkl. app

4G inkl. SIM kort er inkluderet, så ladeboksen altid er online. Kan også tilsluttes via Wifi. Fjernstyring af ladeboksen via HomeCharge app, hvor du kan se forbrug, styre adgang til ladeboksen.

Skalérbar og lastbalancering

Op til 101 ladebokse kan tilkobles og styres på samme forbindelse og understøtter dynamisk load-balancing (afhængig af model)