HOMECHARGE

Om HomeCharge A/S

Om HomeCharge

Det hele startede i 2019, da vores ejer Martin Dahl skulle finde en ladeløsning på markedet. Det kan vi gøre meget bedre, tænkte han, og sådan blev HomeCharge skabt.


På få år har vi installeret tusindvis af ladebokse hos private, boligforeninger, virksomheder og firmabilister. Samtidig leverer vi og understøtter et stort forhandlernetværk.


Vi er et solidt og velkonsolideret samt 100% dansk ejet aktieselskab. Vi har som en af de absolut få i markedet leveret overskud hvert eneste år siden opstart.


Vi har en professionel bestyrelse, og som aktieselskab har vi udvidet gennemgang af vores virksomhed, og det giver vores kunder tryghed i en langsigtet investering.


Opladning gjort enkelt

Vores alt-i-én løsning er designet til at give dig tryghed og sikkerhed. Det er enkelt og let at forstå.


Hos os ejer du ladeboksen - vi har ingen skjulte eller høje gebyrer eller urimelige bindingsperioder. Du betaler kun for det du bruger - hvilket er bedst for de fleste.


Vi driver og har installeret tusindvis af ladeløsninger i hele Danmark, og derfor kan vi guide dig godt igennem processen - for det er jo nyt for de fleste.


Førende produkter fra Norge - én installatør

Vi samarbejder kun med partnere, som er anerkendt for levere det bedste af det bedste. For at være god til noget, så skal man fokusere.


Vi leverer kun ladebokse fra Easee og Zaptec, som i gentagne test bliver kåret som de allerbedste. Installation udføres landsdækkende af vores mangeårige partner DKTV A/S, en del af TDC. Opladning sker via HomeCharge app, hvor ladeplatformen leveres af vores partner Spirii.


Vi er partner, importør, distributør og forhandler for Easee i Danmark, forhandler af Zaptec, og DKTV leverer vores installation og service på adressen. Vi anvender én installatør, så der leveres ensartet kvalitet.


I 2022 fik vi en af de flotteste anerkendelser, som man kan få. Vi blev årets Easee partner i Europa!

 

Tusindvis af kunder kan ikke tage fejl

Vi er stolte af vores installationer i hele landet, og vi viser dem gerne frem. Se eksempler på vores installationer til parceller og boligforeninger/virksomheder.

Ladeboks Ladestander Ladestation App
Ladeboks Ladestander Ladestation App

Vores partnere

Easee Logo

Easee er en norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik. HomeCharge var årets europæiske partner i 2022.

Zaptec er en norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik.

True Energi

Brug el, når den er billigst og mest miljøvenlig med True Energy appen og en HomeCharge ladeboks. Løsningen automatiserer opladningen og gør både miljøet og din elregning en tjeneste.

Dansk Kabel TV

DKTV A/S (tidl. Dansk Kabel TV) er et landsdækkende installationsselskab, med 50 års erfaring, der leverer kvalitet, som kunderne forventer det - og det understøttes af TrustPilot.

Er specialister i installation af Easee ladestandere og en del af TDC.


Power

Elektronikkæden POWER med  butikker i hele Danmark anvender HomeCharge til installation, service, support og refusion af el-afgift til ladebokse.True Energi

Siden 1922 har Følsgaard udviklet og tilpasset sig markedet og er i dag en veletableret global tech-virkomhed, der leverer høj-teknologiske, kundespecifikke løsninger og egne brands til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur.

Stellantis FCA

Spirii leverer platformen bag HomeCharge App med mulighed lade både ude og hjemme. Spirii er en dansk virksomhed, som leverer stabil platform til ladeoperatører.

Jysk Energi a.m.b.a. har rødder helt tilbage til 1923. Andels-haverne har siden formået at skabe en stærk energikoncern.


Andersen & Martini

HomeCharge er medlem af

Dansk e-Mobilitet, som er en brancheorganisation for danske virksomheder.