HOMECHARGE

Om HomeCharge A/S

Opladning gjort enkelt

Vi leverer den bedste ladeboks, app, installation og service, der er på markedet. Punktum.


Vores alt-i-én løsning er designet til at give dig tryghed og sikkerhed. Det er enkelt og let at forstå - vi overkomplicerer ikke.


Hos os ejer du ladeboksen - vi har ingen skjulte eller høje gebyrer. Du betaler kun for det du bruger - hvilket er bedst for de fleste.


Vi driver og har installeret tusindvis af ladeløsninger, og derfor kan vi guide dig godt igennem processen - for det er jo nyt for de fleste.

 

Dette er kernen i HomeCharge og har skabt tusindvis tilfredse kunder hos private, virksomheder, boligforeninger og boligselskaber i hele landet.

 

Ét produkt - én installatør

Vi har få tætte samarbejdspartnere: Vi er partner,  distributør og forhandler for Easee AS i Danmark, og DKTV A/S, leverer vores installation og service. Vi samarbejder kun med partnere, som er anerkendt for levere det bedste af det bedste. 


Vi er eksperter i Easee produkter - vi er samtidig årets partner i Europa.


Hvem er HomeCharge?

Vi blev etableret i 2020 og er et solidt og velkonsolideret 100% dansk ejet aktieselskab, som tilbyder værdiskabende og balancerede ydelser til vores kunder - for på den måde, har vi vores berettigelse.


Vi har som en af de få leveret overskud hvert eneste år siden start.


Installationer til inspiration

Vi er stolte af vores installationer i hele landet, og vi viser dem gerne frem. Se eksempler på vores installationer til parceller og boligforeninger/virksomheder.


Ladeboks Ladestander Ladestation App

Vores partnere

Easee Logo

Easee er en norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik.

Zaptec er en norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik.

Andersen & Martini

A&M er DK's største Opel & Kia samt Tesla bilforhandler. 12 afdelinger i Storkøbenhavn sælger ladeløsninger fra HomeCharge.

True Energi

Brug el, når den er billigst og mest miljøvenlig med True Energy appen og en HomeCharge ladeboks. Løsningen automatiserer opladningen og gør både miljøet og din elregning en tjeneste.

Dansk Kabel TV

DKTV (tidl. Dansk Kabel TV) er et landsdækkende installationsselskab, med 50 års erfaring, der leverer kvalitet, som kunderne forventer det - og det understøttes af TrustPilot.

Er specialister i installation af Easee ladestandere og en del af TDC.


Power

Elektronikkæden POWER med  butikker i hele Danmark anvender HomeCharge til installation, service, support og refusion af el-afgift til ladebokse.Jysk Energi a.m.b.a. har rødder helt tilbage til 1923. Andels-haverne har siden formået at skabe en stærk energikoncern.


Stellantis FCA

Spirii leverer platformen bag HomeCharge App med mulighed lade både ude og hjemme.

Dansk Kabel TV

Northe leverer en  prisattraktive app til opladning ude. Med en HomeCharge installation følger en gratis ladebrik fra Northe.

Andersen & Martini

HomeCharge er medlem af

Dansk e-Mobilitet, som er en brancheorganisation for danske virksomheder.