HOMECHARGE

Om HomeCharge A/S

Vores tilgang og koncept

Vores mål er at levere private og boligforeninger den bedste ladeboks, installation og service, der er på markedet til en skarp pris. Punktum.

 

Vi er eksperter i Easee. Vi sælger ikke andre produkter.

Vores alt-i-én løsning er designet til at give tryghed og sikkerhed. Det er enkelt og let at forstå - vi overkomplicerer ikke. Hos os ejer du ladeboksen - vi har ingen skjulte eller høje gebyrer, ingen bindinger eller overraskelser. Du betaler kun for det du bruger - du har fleksibilitet, og vi guider dig samtidig godt igennem processen - for det er nyt for de fleste.

 

Dette er kernen i HomeCharge og har skabt tilfredse kunder i hele landet.

 

Eksperter i Easee

Vi har få tætte samarbejdspartnere: Vi er partner,  distributør og forhandler for Easee AS i Danmark, og Dansk Kabel TV A/S, leverer al vores installation og service. Vi samarbejder kun med partnere, som er anerkendt for levere det bedste af det bedste.

 

Vi er et solidt 100% dansk ejet aktieselskab, som tilbyder værdiskabende ydelser til vores kunder - for på den måde, har vi vores berettigelse. Vores grønne fokus sikrer, at du som kunde kan være tryg ved vores miljømæssige tilgang. Vi har valgt den bedste og mest miljørigtige ladeboks på markedet, hvor du sparer miljøet mange værdifulde ressourcer med kort transport fra fabrikken i Norge - det er vigtigt for os.

 

Opladning gjort enkelt

Vores løsning er enkel,  så du kan fokusere på din hverdag. 


Referencer

Vi er stolte af vores installationer. Se eksempler installationer til parceller og boligforeninger.


Vores partnere

Easee er en unik norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik.

Brug el, når den er billigst og mest miljøvenlig med True Energy appen og en HomeCharge ladeboks. Løsningen automatiserer opladningen og gør både miljøet og din elregning en tjeneste.

Landsdækkende installationsselskab, der leverer kvalitet, som kunderne forventer det - og det understøttes af TrustPilot.

Leverer alt fra installation af ladebokse til skræddersyede løsninger. 

Elektronikkæden POWER med  butikker i hele Danmark anvender HomeCharge til installation, service, support og refusion af el-afgift til ladebokse.Monta leverer en smart charging app til el-bilister med mulighed for at lade både ude og hjemme. 


Verdens 4. største bilproducent Stellantis (tidl. FCA) har valgt HomeCharges fordelagtige  løsning til alle FIAT og JEEP el- og hybrid biler hos alle forhandlere.