HOMECHARGE

Om HomeCharge A/S

Opladning gjort enkelt

Vi leverer den bedste ladeboks, installation og service, der er på markedet. Punktum.


Vores alt-i-én løsning er designet til at give dig tryghed og sikkerhed. Det er enkelt og let at forstå - vi overkomplicerer ikke.


Hos os ejer du ladeboksen - vi har ingen skjulte eller høje gebyrer, ingen bindinger eller overraskelser. Du betaler kun for det du bruger - hvilket er bedst for de fleste.


Vi har opbygget en stor erfaring i ladeløsninger, og derfor kan vi guide dig godt igennem processen - for det er jo nyt for de fleste.

 

Dette er kernen i HomeCharge og har skabt tusindvis tilfredse kunder hos private, virksomheder, boligforeninger og boligselskaber i hele landet.

 

Ét produkt - én installatør

Vi har få tætte samarbejdspartnere: Vi er partner,  distributør og forhandler for Easee AS i Danmark, og DKTV A/S, leverer al vores installation og service. Vi samarbejder kun med partnere, som er anerkendt for levere det bedste af det bedste. 


Vi er eksperter i Easee produkter - vi er også årets partner i Europa. Vi sælger kun Easee ladebokse.


Hvem er HomeCharge?

Vi er et solidt og velfunderet 100% dansk ejet aktieselskab, som tilbyder værdiskabende ydelser til vores kunder - for på den måde, har vi vores berettigelse.


Du kan være tryg ved vores tilgang. Vi har valgt den bedste ladeboks på markedet, og vores installatør er specialiseret i installation og service af Easee produkter.


Installationer til inspiration

HomeCharge har over årene opsat tusindvis af ladebokse. Vi er stolte af vores installationer, og vi viser dem gerne frem. Se eksempler på vores installationer til parceller og boligforeninger/virksomheder.


Ladeboks Ladestander Ladestation App

Vores partnere

Easee Logo

Easee er en unik norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik.

True Energi

Brug el, når den er billigst og mest miljøvenlig med True Energy appen og en HomeCharge ladeboks. Løsningen automatiserer opladningen og gør både miljøet og din elregning en tjeneste.

Andersen & Martini

A&M er DK's største Opel & Kia samt Tesla bilforhandler. 12 afdelinger i Storkøbenhavn sælger ladeløsninger fra HomeCharge.

Dansk Kabel TV

DKTV (tidl. Dansk Kabel TV) er et landsdækkende installationsselskab, med 50 års erfaring, der leverer kvalitet, som kunderne forventer det - og det understøttes af TrustPilot.

Er specialister i installation af Easee ladestandere.


Power

Elektronikkæden POWER med  butikker i hele Danmark anvender HomeCharge til installation, service, support og refusion af el-afgift til ladebokse.Andersen & Martini

HomeCharge er medlem af

Dansk e-Mobilitet, som er en brancheorganisation under Dansk Energi. 

Dansk Kabel TV

Northe leverer en af markedet bedste og prisattraktive app til opladning ude. Med en HomeCharge installation følger en gratis ladebrik fra Northe.

Stellantis FCA

Spirii leverer ladeløsninger, app og meget mere til det europæiske marked.

Monta

Monta leverer en tredjeparts app til el-bilister med mulighed for at lade både ude og hjemme.