HOMECHARGE

Om HomeCharge

Vores tilgang og koncept

Vores mål er at levere private, erhverv og boligforeninger den bedste ladeboks, installation og service, der er på markedet til en skarp pris. Punktum.

 

Vores alt-i-én løsning er designet til at give dig tryghed og sikkerhed. Det er enkelt og let at forstå - vi overkomplicerer ikke. Hos os ejer du ladeboksen - vi har ingen skjulte eller høje gebyrer, ingen bindinger eller overraskelser. Du betaler kun for det du bruger - du har fleksibilitet, og vi guider dig samtidig godt igennem leveranceprocessen - for det er nyt for de fleste.

 

Dette er kernen i HomeCharge og har skabt tilfredse kunder i hele landet, som vi servicerer dagligt med installation, service og support.

 

Eksperter i Easee

Vi har få tætte samarbejdspartnere: Vi er distributør og forhandler for Easee AS i Danmark, og Dansk Kabel TV A/S, leverer vores installation og service. Vi samarbejder kun med partnere, som er anerkendt for levere det bedste af det bedste.

 

Vi er en 100% dansk ejet agil virksomhed som konstant tilbyder nye værdiskabende services til vores kunder for på den måde, har vi vores berettigelse. Vores grønne fokus sikrer, at du som kunde kan være tryg ved vores miljømæssige tilgang. Vi har valgt den bedste og mest miljørigtige ladeboks på markedet, hvor du sparer miljøet mange værdifulde ressourcer med kort transport fra fabrikken i Norge - det er vigtigt for os.

 

Opladning gjort enkelt

Vi har sammensat én løsning med en standard installation, som dækker langt de fleste og samtidig tilføjer et højt serviceniveau, så du kan fokusere på din hverdag. Det skal være nemt og overskueligt - uden overraskelser!

Vores partnere

Easee er en norsk producent, som udvikler produkter, som kunderne bliver forelsket i. De udvikler kun ladere til elbiler - med en løsning og et økosystem, som sammen med HomeCharge giver kunden unik oplevelse fra A-Å.


The Easee movie (link)

Det landsdækkende selskab leverer kvalitet, som kunderne forventer det - og det understøttes af TrustPilot.

Dansk Kabel TV leverer alt fra standard installation af hjemmeladere til skræddersyet løsninger, som kunden ønsker det. 


Installationsvideo (link)

HomeCharge ApS

Teglholmsgade 1

2450 København SV

CVR 41427442

Teknisk support - Dansk Kabel TV

Telefon: 43 32 47 48

Mandag-torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag 8:00 - 15:00

HOMECHARGE

COPYRIGHT © ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend