HOMECHARGE

Referencer

Vi er stolte af vores installationer, og vi viser dem gerne eksempler frem til inspiration. Tusind tak til vores kunder for at dele billederne.


Værløse

11 kW standard installation med ladeboks i antracit grå til Tesla Model 3.


Ledningsføring er foretaget bag ladeboks og direkte ind i hus.

Hellerup

Easee Home i mørkeblå installeret på ladestander.  Kabel er lagt under fliser fra hus  Diskret løsning med 11 kW standard installation med ekstra arbejder. Kabelholder i sort er tilvalgt.

Randers

Easee Home i sort opsat i Randers diskret på halvmur. Kabel fra ladeboks til el-tavle er trukket nærmest usynligt langs kanten af murstene i galvaniseret rør. 11 kW standard installation.

København

Easee Home i sort installeret på ladestander. Opsat på villavej i København. Kabel er nedlagt i jord fra hus over offentligt fortov. Opsat med Kommunens tilladelse. Elegant løsning. 11 kW standard installation med ekstra arbejder.

Fredensborg

Til to el-biler med dynamisk lastbalancering. To Easee Home i sort er forbundet 10 meter fra el-tavle i installation forberedt til 22 kW.  Opsætning af ladeboks på Easee Base ladestander. 8 meter gravning udført mellem ladeboks 1 og 2.

(Den lille "måge" ved lampen er et snefnug)

Hillerød

Klassisk flot installation uden synlige el-kabler. Antracit grå Easee ladeboks tilkoblet Tesla.

11 kW standard installation.

Aarhus, Viby

Sort Easee Home tilkoblet Mercedes uden synlige el-kabler. 11 kw standard installation med 22 kW forberedelse.

Måløv

22 kW forberedt installation med sort ladeboks monteret på Easee Base ladestander. Der er gravet fra hus til parkeringsplads.

København

11 kW standard installation med sort ladeboks monteret med indvendig kabelføring til opladning af Tesla 3. Der kan anvendes Easee key for aktivering af ladeboks.

Værløse

11 kW standard installation med sort ladeboks monteret diskret på Easee Base ladestander til opladning af Peugeot 2008e.

Nedgravet el-installationskabel i rør fra hus.

Solrød

Standard installation med hvid ladeboks monteret super lækkert på garage med skjult ledningsføring. Den hvide farve står godt til garageporten.