HOMECHARGE

Ladeløsning til sommerhus

Der er et stærkt stigende behov for ladeløsninger til sommerhuse. Der er typisk ingen eller få offentlige ladeløsninger i nærheden.


Derfor oplever mange sommerhusejere, at gæster lader med nødkablet (mormorladeren), hvilket både er farligt og kan beskadige husets el-net.


Hos HomeCharge kan du få en løsning - både hvis du udlejer dit hus og hvis du ikke gør.

Easee Ladeboks Ladestander Ladestation Sommerhus

Til dig som er sommerhus-ejer, men ikke udlejer

Du har behov for at lade sikkert, når du er i sommerhuset. Her får du opsat en ladeboks, som du kan bruge, når du er i sommerhuset. Du kan vælge at låse ladeboksen via app eller ladebrik, så det kun er dig, som kan bruge den. Abonnement, som indeholder service på din adresse og refusion af el-afgift, er valgfrit. Har du el-varme eller varmepumpe, så kan du tegne et billigere abonnement uden refusion af el-afgift. Hvis du i forvejen har en ladeboks med abonnement hos HomeCharge, så får du rabat på abonnementet til sommerhuset. 


Til dig som udlejer dit sommerhus - tjenes hurtigt hjem

Efterspørgslen efter opladning i udlejningssommerhuse er kraftigt stigende. Dit sommerhus kan blive valgt fra, hvis du ikke tilbyder en opladeløsning til dine gæster. Du har mulighed for at tjene på ladeboksen, så det er ikke en ren udgift. Derudover så undgår du, at gæsterne lader med mormorladeren, som kan skade din el-installation i huset.


En ladeboks til et sommerhus vil typisk være afbetalt relativt hurtigt, da el-prisen for gæsten er højere end det som du giver for strømmen. Derudover kan du sætte lejeprisen højere end andre sommerhuse uden ladeboks, og dermed også få ekstra indtægt dér.


I hverdagen er det nemt at håndtere. Den enkleste løsning er at have en ladebrik til at kunne starte opladningen på ladeboksen, som du kan placere i huset eller i nøglebundet. Det er også muligt at gøre ladeboksen offentlig tilgængelig via app.


Det anbefales ikke, at der opsættes et CEE stik til opladning af el-bil pga. strømtyveri. Den rigtige løsning er en dedikeret ladeboks, som er lavet til formålet, og som kan balancere den tilgængelige strøm.