HOMECHARGE

Løsning til sommerhus

Der er et stærkt stigende behov for ladeløsninger til sommerhuse. Der er typisk ingen eller få offentlige ladeløsninger i nærheden.


Derfor oplever mange sommerhusejere, at gæster lader med nødkablet (mormorladeren), hvilket både er farligt og kan beskadige husets el-net.


Hos HomeCharge kan du få en løsning - både hvis du udlejer dit hus og hvis du ikke gør.

Easee Ladeboks Ladestander Ladestation Sommerhus

Til dig som er sommerhus-ejer, men ikke udlejer

Du har behov for at lade sikkert, når du er i sommerhuset. Her får du opsat en ladeboks, som du kan bruge, når du er i sommerhuset. Du kan vælge at låse ladeboksen via app eller ladebrik, så det kun er dig, som kan bruge den. Abonnement, som indeholder on-site service på din adresse og refusion af el-afgift, er valgfrit. Hvis du i forvejen har en ladeboks med abonnement hos HomeCharge, så får du rabat på abonnementet til sommerhuset. 


Til dig som udlejer dit sommerhus - du kan tjene på din ladeboks.

Efterspørgslen efter opladning i udlejningssommerhuse er kraftigt stigende. Dit sommerhus kan blive valgt fra, hvis du ikke tilbyder en opladeløsning til dine gæster. Du har mulighed for at tjene på ladeboksen, så det er ikke en ren udgift. Derudover så undgår du, at gæsterne lader med mormorladeren, som kan skade din el-installation i huset. En ladeboks til et sommerhus vil typisk være afbetalt relativt hurtigt, da el-prisen for gæsten er ~2,80 kr./kWh, og da du har mulighed for refusion af el-afgift via abonnement, så betaler du kun ~0,9 kr./kWh. Et udlejningssommerhus vil typisk bruge omkring 1.000 kWh til el-bilsopladning, og dermed give en indtægt på ~2.000 kr./år. Derudover kan du sætte lejeprisen højere end andre sommerhuse, og dermed også få ekstra indtægt.