HOMECHARGE

Refusion af elafgift


Med en serviceaftale fra HomeCharge tilbagebetales fuld elafgift (kr. 1,12 pr. kWh). HomeCharge tilbyder fuldautomatisk udbetaling to gange årligt. Opgørelsen foretages pr. 30. juni og pr. 31. december og kan ses i din betalingsserviceoversigt for februar og august måned. Du kan altid følge dit forbrug i Easee App.


Er du allerede kunde og endnu ikke tilmeldt Betalingsservice kan du gøre det her. Dit kundenummer står på din ordrebekræftelse eller faktura.


Baggrund
For at fremme antallet af elbiler i Danmark har der gennem flere år været en refusionsordning for elafgift fra Skat. For at kunne modtage refusion er det ejendomsretlige ejerforhold til ladeboksen ikke afgørende for muligheden for godtgørelse af elafgift i forbindelse med opladning af elbiler. Det afgørende er derimod, at ladeboksen drives for den momsregistrerede virksomheds regning og risiko, og at virksomheden opfylder kravet om at være involveret i driften af ladestanderen. HomeCharge har via abonnement, support og serviceaftale på ladeboksen. Hvis du ikke betaler fuld elafgift kan du ikke få refusion. F.eks. hvis du har solceller. Se mere hos Skat her

Ordningen er foreløbig gældende til udgangen af 2030. Bemærk, at el-måleren skal være inden i ladeboksen, og der accepteres ikke selvstændige bimålere jf. afgørelse fra Skat. Easee ladeboks har indbygget måler.