HOMECHARGE

Serviceaftale & Refusion af el-afgift


Serviceaftale


HomeCharge har nok den bedste service og support på lademarkedet.


Årets Easee Partner i Europa i 2022

Vi er eksperter i servicering af af ladebokse - Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter fra Easee og Zaptec. Vi har altid et lager af produkter tilgængelige i forbindelse med servicesager, og vi har en stor landsdækkende serviceorganisation, hvor ensartethed, viden og kvalitet sikres til vores tusindvis af kunders store tilfredshed.


Easee og Zaptec er nogle af de mest stabile ladebokse på markedet, men skulle der mod forventning opstå problemer, sikrer vi lynhurtig support og eventuelt udskiftning af din ladeboks.


Vores serviceaftale med refusion

Serviceaftalen sikrer dig kvalificeret support og refusion af el-afgift. Serviceaftalen følger ladeboksen, så har du flere el-biler, betaler du naturligvis kun ét abonnement.


De mange fordele

 • Teknisk support for hurtig fejlafhjælpning
 • Service på din adresse indenfor 2 arbejdsdage
 • Ingen skjulte gebyrer ─ heller ikke hvis hele din enhed skal ombyttes
 • HomeCharge app er inkluderet og giver adgang til +300.000 ladestandere i hele Europa
  • Smart charge opladning, så du kan oplade, når det er billigst
  • Automatisk opdatering med nye funktioner i HomeCharge App
 • Offentlig deling af din ladeboks - sæt selv strømprisen til gæsterne
 • Refusion af el-afgift efter gældende regler/takster
 • Fuldautomatisk udbetaling af el-afgift via Betalingsservice
 • Automatisk fjernaflæsning af kWh forbrug

HomeCharge App er inkluderet i serviceaftale

Refusion af elafgift


Med et serviceabonnement fra HomeCharge kan du få refusion af elafgift fra Skat jf. gældende regler. Betaler du ikke fuld elafgift, kan du ikke få refusion (elvarme, varmepumpe, solceller osv.). 


El-afgiften kommer tilbage fra 1.7.2023

Regeringen vedtog i 2022 en Vinterpakke for første halvår af 2023, som skulle hjælpe med at reducere udgifterne til strøm til alle danskere på grund af de høje og svingende energipriser. Den 1. juli 2023 kommer el-afgiften retur, og det betyder, at du igen skal betale el-afgift af den strøm, som du køber af dit el-selskab. Du får altså igen refusion af el-afgift på strøm anvendt til opladning af din el-bil.


Ændring i moms af el-afgift

Gældende momsregler betyder desværre, at ladeoperatører ikke længere kan indhente og udbetale momsen på el-afgiften. Du betaler dog stadigvæk moms på elafgiften hos el-selskabet. Fra 1. juli modtager du mindre i refusion af elafgiften, end du betaler. Du betaler stadig momsen på elafgiften, men modtager kun refusion eksklusiv momsen.


Det betyder, at refusionsbeløbet reduceres med momsbeløbet, så den gældende takst fra 1.7.2023 er ~0,69 kr./kWh. 


Hos HomeCharge arbejder i samarbejde med brancheforeningen med at udfordre denne nye praksis, da vi ikke mener, at elbilister skal stilles dårligere end hidtil det er hverken godt for elbilisterne eller den grønne omstilling. 

Indtil vi evt. får opbakning til dette synspunkt, følger vi selvfølgelig reglerne om ikke at indhente og udbetale momsen på elafgiften.