Oplad elbil uden abonnement?

Oplad elbil uden abonnement?

Kan jeg oplade elbil uden abonnement eller serviceaftale?

Hvis du køber en ladeboks, kan du undlade at tilknytte en serviceaftale til den. Det betyder, at du ikke vil modtage afgiftsrefusion for den strøm, som bruges til opladning af din bil. Det giver især mening for dem, der har et meget lille kørselsbehov.

Hvis du i forvejen har afgiftsreduktion, f.eks. varmepumpe, jordvarme og lignende, kan en ladeboks uden serviceaftale også være en mulighed, hvor du kan spare det månedlige gebyr.

Abonnement er ikke kun refusion af el-afgift

Serviceaftalen / abonnementet på din ladeboks derhjemme handler ikke alene refusion af el-afgift. Det er også din garanti for adgang til hurtig service og support.

Vi ved, at din el-bil er mere end bare et køretøj - den er en livsstil. Derfor anbefaler vi stærkt, at du tegner service- og supportaftale, selvom du ikke kan få refusion af el-afgift.

Tænk på det som en forsikring til din el-bil. Du kan jo ikke have, at hverdagen går i stå uden den! Aftalen er din tryghedsgaranti - der er altid nogen klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Og ikke nok med det! Med en serviceaftale slipper du også for de irriterende regninger fra elektrikeren, hvis ladeboksen pludselig skal tages ned og sendes til reklamation. Vi dækker dig!

Plus, som en bonus, får man adgang til HomeCharges anmelderroste HomeCharge App, så du kan styre opladningen lige fra din smartphone.

Så hvorfor tage chancer? Gør din el-bil og dig selv en tjeneste med vores service- og supportaftale. Det er som en sikkerhedsnet, der holder dig kørende i stil!

 

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her