Komplet ladeløsning til firmabilen

Det skal være nemt at være firmabilist med el-bil. Vores ladeløsning kan både indeholde opladning ude og hjemme.

Vi har en komplet ladeløsning, hvor du får en premium ladeboks inkl. installation samt service og refusion af el-afgift. Så kan du starte dagen med en fuldt opladet firmabil hver dag.

 • Førende norsk ladeboks

 • Landsdækkende installation af DKTV

 • Hurtig support og service af specialister

 • Én app til opladning ude og hjemme

Nemt at oplade firma-elbil

Det er nemt at have en firmabil, der kører på el. Med HomeCharge kan du nemt oplade din firma-elbil hjemme, hos virksomheden og på farten i Danmark og resten af Europa.

Du får:

 • Premium ladeboks installeret hjemme hos dig betalt af din arbejdsgiver
 • Serviceaftale betalt af din arbejdsgiver
 • Automatisk opdatering af din ladeboks hjemme samt app
 • 24x7 telefonsupport
 • Når du lader din firma el-bil hjemme, så betaler din arbejdsgiver
 • Du kan også oplade en private el-bil - og du får også refusion af el-afgift for de opladninger (hvis berettiget)
 • Opladning på farten i Danmark og resten af Europa på +300.000 ladestandere på tværs af ladeoperatører, så du ikke er afhængig af én ladeoperatørs geografiske dækning og tilgængelighed

Sådan virker firmabilsløsningen

Når du bruger firmakortet som betaling i HomeCharge appen, når du oplader din firma-elbil hjemme og på farten, så betaler din virksomhed for forbruget.

 • Virksomheden betaler for installationen af ladeboksen hjemme hos firmabilisten
 • Firmabilisten oplader sin firma el-bil hjemme og betaler for strømforbruget via egen el-regning
 • HomeCharge opgør forbruget på ladeboksen én gang om måneden og udbetaler den aftalte kompensationssats og evt. refusion af el-afgift (hvis berettiget) direkte til firmabilisten
 • HomeCharge sender afregning direkte til virksomheden for medarbejderens forbrug både ude og hjemme


Kompensation for opladning hjemme

Du betaler selv for strømmen til eget el-selskab, der bruges til opladning af el-bilen hjemme. Hver måned kompenseres du for forbruget. Der udbetales for de opladninger, som er registreret til virksomheden. Private opladninger udbetales kun refusion af el-afgift (hvis berettiget).

Kompensationssatsen kan være et fast beløb pr. kWh eller følge strømprisen (mest normalt). Dermed er sikret en 1:1 afregning for dine opladninger hjeme.

Der udbetales en gang måned direkte til din bankkonto. Du får en samlet oversigt over alle opladningerne, og hver opladning er markeret, om de er betalt af virksomheden eller ej.


Opladning på farten

Når du oplader elbil med firmaladekort i HomeCharge appen ude (roaming), så betales der den pris, som fremgår af app'en.

Hvis du ikke har betalt opladning i udlandet, så kan du stadig oplade med HomeCharge app, men du betaler med dit eget betalingskort.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kompensationssatsen?

Kompensationssatsen fastsættes af den virksomheden og dækker over de udgifter, som firmabilisten har ved opladning hjemme. Firmabilisten vil blive godtgjort pr. kWh brugt til opladning.

Kan man oplade sin private el-bil på samme ladebokse?

Ja, når man skal oplade sin private el-bil, så skal man undlade at bruge sin firmakonto (kaldet virtuelle ladebrik).Hvis du er berettiget til refusion af el-afgift på din adresse, så vil du få refusion af el-afgift på de private opladninger.

Hvad hvis der er ekstra omkostninger ifm. installationen af ladeboksen?

Til firmabilist er leveres standard pro-installation, hvor der er ubegrænset antal meter kabeltræk indenfor boligen, og evt. udvidelse af el-tavle med ekstra gruppeboks er inklusiv. Hvis der skulle ekstra udgifter ud over det, så er det op til virksomheden, hvem der skal betale for ekstra omkostningerne.

Er der krav om el-aftale for hele firmabilistens bolig?

Nej. Firmabilisten beholder eget el-selskabet.

Hvad sker der, hvis firmabilisten flytter?

Ladeenheden klikkes ud af ladeboksen, og der monteres et blindt front cover. Der etableres en ny installation på den nye adresse, og ladeenheden fra den tidlgiere adresse genanvendes, så det er billigere for virksomheden.

Afregning af private og firmabetalte opladninger

For at understøtte både firmabilister med private el-biler og virksomheder, der dækker opladningsomkostningerne delvist, tilbydes muligheden for privat opladning. Denne løsning fremmer fleksibilitet for både den enkelte medarbejder og virksomheden.

Begrænsninger ved efterregulering
Vi tilbyder desværre ikke efterregulering grundet det omfattende administrative arbejde og de høje omkostninger forbundet hermed. Dette ville også medføre yderligere administrativt arbejde for både virksomheden og leasingselskabet. Derfor er det essentielt, at medarbejderen sikrer sig, at firmakortet vælges i appen ved opladningsstart. Hvis denne procedure ikke følges, anses opladningerne for at være private.

Skulle en firmabilist ved en fejltagelse have foretaget en opladning, der kræver korrektion indenfor samme måned, kan denne enkelte transaktion justeres. Det er dog afgørende, at vi informeres senest den sidste dag i den pågældende måned for at tillade sådanne rettelser. Vi skal bruge transaktionsnummeret fra firmabilisten for at kunne rette betaleren.

Bestil ladeløsning til firmabilist

Fill out my online form.