Om HomeCharge

Om HomeCharge: Fra start-up til elektrisk superstjerne

Tilbage i 2019, stod vores grundlægger, Martin Dahl, over for en udfordring, der ville få selv en superhelt til at svede – at finde den perfekte ladeløsning. "Vi kan gøre det bedre," tænkte han, muligvis mens dramatisk musik spillede i baggrunden. Og sådan blev HomeCharge født, ikke med et gisp, men med en gnist!

På rekordtid har vi forvandlet det danske landskab, en ladeboks af gangen. Fra parcelhuse, til virksomheder til  storslåede boligforeninger, vi har sat strøm til dem alle – og fået et par hår til at rejse sig af ren begejstring!

En virksomhed så solid som en Tesla

Vi er 100% dansk, lige fra vores hyggelige kontor til hver eneste øre. Og vi er stolte af at sige, vi har haft overskud hvert år – hvilket i vores bog er lige så cool som at lande en raket på en drone-skib.

Opladning af din elbil? Nemmere end din morgenkaffe?

Vores alt-i-én løsning er så nem, at selv bedstemor kan finde ud af det (og hun bruger stadig en Nokia 3310). Bare ren, ukompliceret opladning.

Vi guider dig igennem processen med mere finesse end en balletdanser.

Vores Netværk - Større end din venskabskreds på Facebook?

Med tusindvis af installationer over hele Danmark, er vi en uofficiel konge af private opladninger - samtidig har du som kunde adgang til det største ladenetværk på +300.000 offentlige ladestandere.

 HomeCharge Martin Dahl Tesla X Opladning

Kun de bedste "legekammerater"

Vi samarbejder kun med de cool kids på legepladsen: Easee, Zaptec, DKTV og Spirii. Forestil dig, at vi er en Michelin-restaurant, og vores ladebokse er gourmetretter – kun det bedste vil gøre det.

Ydmygt leverer vi produkter og serviceydelser til Danmarks bedste elektrikere og installatører, som nyder godt at hurtig levering og høj kompencer

2022? Året vi blev rockstjerner! Vi blev kåret til årets Easee partner i Europa – og ja, vi har stadig ikke fået armene ned.

Hvorfor ringe, når du kan klikke? Kundeservice i den digitale tidsalder

I denne digitale æra har vi taget et modigt skridt væk fra den traditionelle telefoniske support, så vi har ikke et telefonnummer – ikke fordi vi ikke kan lide at tale i telefon, men fordi vi tror på, at effektivitet og hurtighed bedst opnås online. Det er lidt som at vælge en raketaffyring frem for hestevognen, når du skal fra A til B.

Når du skriver til os om HomeCharge ladeløsninger, undgår du den frygtede telefonkø, hvor den eneste underholdning er en endeløs række af "din opkald er vigtig for os" beskeder. I stedet sikrer vi dig svar med hastigheden af en superhelt – uden kappe, men med tastatur!

Og bare rolig, hvis du savner lyden af en menneskestemme, tilbyder vi tilbagekaldningstjenester, der er så fleksible, at de kunne være akrobater i et cirkus. Du bestemmer tid indenfor normal arbejdstid, og vi ringer dig op – det er som at have en personlig assistent, der også forstår sig på teknologi.

Vær med på vognen (eller skal vi sige elbilen?)

Tusindvis af kunder, der er gladere end børn i en slikbutik, kan ikke tage fejl. Vi er stolte af vores ladeløsninger, og vi viser dem gerne frem – ligesom din nabo, der altid praler af sin nyklippede hæk.

Spring med på elbil-vognen med HomeCharge. Vi er ikke bare en service; vi er en livsstil. En grøn, smart, lidt nørdet, men helt fantastisk livsstil. Velkommen til fremtiden – den er elektrisk og fyldt med humor!

 • Peter Vermehren-Poulsen

  Bestyrelsesformand. Director hos Sentia Denmark A/S. Nordic Executive erfaring fra IBM og direktionserfaring fra Atos og Siemens.

 • Lars Sander

  Bestyrelsesmedlem. HR & Strategichef i DKTV A/S med erfaring indenfor forretningsudvikling og er samtidig elbilsentusiast

 • Martin Dahl

  Grundlægger, ejer og adm. direktør

 • År 2023

  Forventes offentliggjort juni 2023.

 • År 2022

  Bruttofortjeneste: +4.937tkr.

  Årets resultat: +1.609 tkr.

  Egenkapital: +4.612 tkr.

 • År 2021

  Bruttofortjeneste: +4.550tkr.

  Årets resulat: +2.765 tkr.

  Egenkapital: +3.232 tkr.

 • År 2020 (halvt års drift)

  Bruttofortjeneste: +380tkr.

  Årets resultat: +267 tkr.

  Egenkapital: +467 tkr.

 • Easee logo i sort

  Easee er en norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik. HomeCharge var årets europæiske partner i 2022.

  Læs mere 
 • DKTV logo i sort med underteksten #stærkere sammen

  DKTV A/S (tidl. Dansk Kabel TV) er et landsdækkende installationsselskab, med 50 års erfaring, der leverer kvalitet, som kunderne forventer det - og det understøttes af TrustPilot.

  Er specialister i installation af ladestandere og en del af TDC.

  Læs mere 
 • Spirii logo i farve

  Spirii leverer platformen bag HomeCharge App med mulighed lade både ude og hjemme. Spirii er en dansk virksomhed, som leverer stabil platform til ladeoperatører.

  Læs mere 
 • Zaptec Logo i sort tekst

  Zaptec er en norsk producent, som udvikler markedsledende ladebokse til elbiler med høj passion, elegant design og overlegen teknik.

  Læse mere 
 • Power logo i sort

  Elektronikkæden POWER med  butikker i hele Danmark samarbejder med HomeCharge om installation, service, support og refusion af el-afgift til ladebokse / ladestandere.

  Læs mere her 
 • Jysk Energi Logo i hvid

  Jysk Energi a.m.b.a. er etableret i 1923. Andelshaverne har siden formået at skabe en stærk energikoncern.

  Læs mere 
 • True Energy logo i grøn

  Brug el, når den er billigst og mest miljøvenlig med True Energy appen og en HomeCharge ladeboks. Løsningen automatiserer opladningen og gør både miljøet og din elregning en tjeneste.

  Læs mere 
 • Siden 1922 har Følsgaard udviklet og tilpasset sig markedet og er i dag en veletableret global tech-virkomhed, der leverer høj-teknologiske, kundespecifikke løsninger og egne brands til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur.

  Læs mere 
 • Dansk E-mobilitets-logo i hvid

  HomeCharge er medlem afDansk e-Mobilitet, som er en brancheorganisation for danske virksomheder.

  Læs mere