Kontakt os - Få hurtig hjælp og support 24/7

Få de svar du behøver - Når som helst, hvor som helst

Vores omfattende Vidensbase, AI Bot, og instruktionsvideoer er designet til hurtigt at give dig de svar, du leder efter. Uanset om det drejer sig om ladebokse eller generel brug, er disse ressourcer tilgængelige 24/7 for din bekvemmelighed.

Vi anbefaler, at du starter med at spørge vores AI Bot, som hurtigt kan svare på det meste.

Personlig support er kun et klik væk

Har du brug for hjælp ud over det, vores selvbetjeningsværktøjer kan tilbyde? Vores team af eksperter er klar til at hjælpe dig med personlig support. Vi tilbyder assistance via e-mail og en opringningsservice, så du aldrig behøver at vente i telefonkø.

For at få personlig assistance, udfyld venligst vores kontaktformular. Jo bedre du fortælle os, hvad det drejer sig som om, jo bedre kan vi svare.

Vi prioriterer hurtig respons og kvalitet i vores kundeservice. Kontakt sker indenfor normal arbejdstid og normalt indenfor 24 timer efter kontakten til os.

 • Hjælp til HomeCharge ladeløsning

  Få hjælp til daglig brug af HomeCharge ladeløsning.

  Få hjælp her 
 • Opladning og valg af ladeløsning

  Lær mere og få svar på almindelige spørgsmål om generel opladningeaf elbil og valg af ladeløsning samt tjekliste til køb af ladeløsning.

  Læs mere her 
 • Elbiler

  Kan jeg oplade uden abonnement? Kan jeg lade med mormorstik? Har hybrid-bil skal jeg have en oplader?

  Læs mere her 
 • El

  Hvor meget strøm bruger en elbil? Elpriser i minus? Hvad består elprisen af?

  Læs mere her 

Genveje til hjælp

Spørg vores Bot 24 timer i døgnet

HomeCharge AI Bot kan svare på de fleste spørgsmål om ladeløsninger.

Vær specifik i dine spørgsmål - jo bedre svar får du.

Kontakt os

Når du kontakter os, så svarer vi hurtigt indenfor normal arbejdstid. Vi svarer allerhurtigst på mail og normalt indenfor 24 timer, men vi kan også ringe dig op. Langt de fleste henvendelser bliver besvaret indenfor få timer.

Bemærk at nedenstående formular ikke kan anvendes til fejlmelding eller support af ladeløsning. Klik her for at gå til fejlmelding og support.

Fill out my online form.