Tips til billig opladning af din elbil: Spar penge nu.

Tips til billig opladning af din elbil: Spar penge nu.

Det er vigtigt for elbilejere at finde de billigste måder at oplade på. Her er nogle tips til, hvordan du kan oplade din elbil billigst.

1. Udnyt lavtarif-perioder: Elnetnettet opererer med variabel prissætning baseret på forbrugsmønstre, hvor energipriserne er lavere i perioder med lav efterspørgsel, typisk om natten. Ved at oplade din elbil i disse lavtarif-perioder kan du drage fordel af de lavere priser og reducere dine opladningsomkostninger.

2. Brug offentlige ladestationer med omtanke: Mange byer og virksomheder tilbyder gratis eller subventioneret opladning som en del af deres tjenester. Ved at planlægge dine ture omkring tilgængeligheden af disse ladestationer kan du spare på opladningsomkostningerne. Det er dog vigtigt at være opmærksom på eventuelle tidsbegrænsninger eller krav om forbrug.

3. Investér i en intelligent ladeboks til hjemmet: En intelligent ladeboks kan hjælpe dig med at udnytte de laveste energipriser i lavtarif-perioder. 

4. Få en variabel strømaftale: Energiselskaber tilbyder variable strømaftaler, der afspejler markedspriserne. Hvis du er i stand til at oplade din elbil, når priserne er lavest, kan en sådan aftale være fordelagtig. Det kræver dog, at du er opmærksom på strømprisernes udsving og aktivt vælger at oplade på de mest fordelagtige tidspunkter.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her