Easee Lite i hvid, side

Alt om Easee Lite

Hvorfor er Easee Lite den ideelle oplader for dig?

I en verden, hvor elektriske biler vinder mere og mere terræn, er det essentielt med pålidelige og effektive opladningsløsninger. Easee har lanceret Easee Lite, en oplader designet til at opfylde behovene til en opladningskapacitet på op til 11 kW.

Denne artikel gennemgår, hvorfor Easee Lite er det perfekte valg for dig og fremhæver dets nøglefunktioner sammenlignet med tidligere modeller.

Forståelse af 11 kW opladningsgrænsen

Easee Lite tilbyder en maksimal AC opladningshastighed på 11 kW, baseret på Easee in-house data, der viser, at dette er den reelle maksimale opladningsrate for de fleste elbilister.

Denne kapacitet er ikke blot tilfældigt valgt; den afspejler en dyb forståelse for brugerbehov og den aktuelle teknologiske udvikling inden for elektriske køretøjer.

For de husholdninger, der søger hurtigere opladningsmuligheder, er Easee Core, en 22 kW et alternativ, designet til kommercielle anvendelser eller boliger med flere elbiler, som også kan drage fordel af hurtigere opladningshastigheder.

Teknologisk forspring

Ved at anvende den samme banebrydende hardware, som har vist sig at være populær blandt både førere og installatører, differentierer de nye opladere sig ved deres opdaterede software, specifikationer og et komplet dokumentationspakke.

Yderligere funktioner

Easee Lite inkluderer flere bemærkelsesværdige funktioner såsom lokal kontrol via Bluetooth og WiFi, solcelleopladning (kræver Equalizer), og indbyggede sikkerhedsforanstaltninger som en elektronisk sikring og 27 forskellige sensorer til overvågning af temperatur, fugtighed, strøm og meget mere. Disse funktioner er designet til at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden ved hver opladning.

Fremtiden med Easee Lite

Med en enkeltfaset (230V) strømforsyning kan du oplade med op til 7,3 kW, og med en trefaset (400V) forsyning, kan du oplade op til 11 kW. Dette gør Charge Lite til et fleksibelt valg for mange husholdninger. Desuden understøtter den brug af Easee-appen for en endnu mere tilpasset opladningsoplevelse.

Konklusion

Easee Lite repræsenterer en nøje tilpasset løsning for nutidens EV-ejere. Ved at kombinere brugervenlighed med avanceret teknologi og fremtidssikrede funktioner, sikrer Charge Lite, at du kan nyde en problemfri opladningsoplevelse, der matcher dit livs tempo og forbereder dig til fremtidens innovationer inden for elektriske køretøjer. Besøg www.easee.com for yderligere oplysninger og for at opdage, hvordan Charge Lite kan transformere din EV-opladningsrutine.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her