Fiat 500 i guld og 4 Easee ladebokse, front

Hvad er forskellen mellem Easee Home og Easee Lite

Med indførelsen af Easee Lite som efterfølgeren til det nu udgåede Easee Home, er det vigtigt for elbilsejere og interessenter at forstå, hvordan disse to produkter adskiller sig fra hinanden. Dette vil give et klarere billede af, hvilke nye funktioner og forbedringer Easee Lite bringer til markedet, sammenlignet med sin forgænger.

Design og Funktionalitet

Easee Home var kendt for sit brugervenlige design og fleksibilitet, hvilket gjorde det muligt at oplade med op til 22 kW. Denne model var designet til hjemmebrug og tilbød en række intelligente opladningsfunktioner, såsom dynamisk lastbalancering for optimeret energiforbrug.

Easee Lite har bibeholt design, men introduceret en mere strømlinet og økonomisk tilgang til opladning af elbiler. Selvom det primært er rettet mod brugere med grundlæggende opladningsbehov, bibeholder Easee Lite stadig en del af den intelligente funktionalitet, der kendetegner Easee-brandet. Den er dog mere fokuseret på at tilbyde en enkel, effektiv og tilgængelig løsning.

Kapacitet og Teknologi

Easee Home tilbød avanceret teknologi, der understøttede både enkel og dobbelt bilopladning med mulighed for tilpasning efter husholdningens samlede energiforbrug. Dette gjorde det til et fleksibelt valg for hjem med varierende opladningsbehov.

Easee Lite har en mere begrænset opladningskapacitet, der afspejler dens design som en mere budgetvenlig og mindre kompleks enhed. Det er ideelt for standardbrug og mindre intensive opladningskrav, hvilket gør det til et fremragende valg for førstegangsbrugere eller dem, der søger en mere overkommelig opladningsløsning.

Pris

Easee Home var placeret i det højere prissegment på grund af dens avancerede funktioner og større fleksibilitet. Dette gjorde den til en investering for dem, der ønskede det ypperste inden for hjemmeopladning.

Easee Lite er indført som en mere prisvenlig model, hvilket gør avanceret opladningsteknologi mere tilgængelig for et bredere publikum. Dette afspejler Easees engagement i at tilbyde bæredygtige opladningsløsninger, der kan tilpasses ethvert budget.

Konklusion

Overgangen fra Easee Home til Easee Lite markerer en vigtig udvikling i Easees produktlinje, der fokuserer på at gøre opladning af elbiler tilgængelig for alle. Selvom Easee Lite skærer ned på nogle af de avancerede funktioner fundet i Easee Home, beholder den stadig den kernekvalitet og pålidelighed, som brandet er kendt for. Med en mere tilgængelig pris og enklere installation er Easee Lite et tiltalende valg for dem, der søger en pålidelig og økonomisk opladningsløsning.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her