Easee Ladeboks 3-delt, side

Manglende forbindelse til ladeboks - Smarte opladningstips

Manglende forbindelse til din ladeboks? Sådan løser du problemet

Har din ladeboks pludselig ingen forbindelse? En velfungerende ladeboks er essentiel for opladning af din el-bil, og det kan være frustrerende, når forbindelsen svigter.

Din ladeboks er integreret med avancerede online tjenester, hvilket gør det muligt for dig at styre opladningen via en app og en ladebrik. Denne forbindelse afhænger dog af, at både producentens og vores IT-systemer fungerer optimalt.

Hvis Easee eller Zaptecs IT system er ramt af nedbrud, så påvirker det også vores IT systemer samt eventuelle funktioner i app.

Fejlfinding ved manglende forbindelse

 • Genstart din ladeboks. En simpel men effektiv løsning kan være at slukke og tænde for strømmen via relæet i din el-tavle. Giv det gerne op til 10 minutter, før du tænder igen.
 • Forstå årsagen. Langvarig tilkobling kan nogle gange kræve en genstart af ladeboksen for at rydde cacher og opdatere systemet.

Når alt andet fejler

Skulle din ladeboks stadigvæk være uden forbindelse, er det muligt at anvende din ladebrik direkte til at starte og stoppe opladningen, forudsat at den er korrekt tilknyttet din brugerprofil.
Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her