Ny Easee Lite ladeboks lanceret - 5.000 stk. solgt på lanceringsdagen

Ny Easee Lite ladeboks lanceret - 5.000 stk. solgt på lanceringsdagen

Easee Lite er mest egnet til husstande med én til to elbiler. Den har det samme stilfulde design som tidligere Easee-opladere og er designet til at modstå regn, vind, sne og andre forhold, man kan karakterisere som nordiske.

Et vigtigt element i alle Easee-produkter er, at de skal være nemme at installere. I vil værdsætte, at den nemme installationsprocedure er bevaret i Easee Lite. Den er meget nem at montere og understøtter både én- og trefaset opladning, alle elektriske netværk, og alle elbiler lige ud af boksen. Easee Lite er bagud kompatibel med alle eksisterende Easee-produkter. Det betyder, at den både passer til de gamle bagplader og er kompatibel med tilbehør som Easee Equalizer. Sidstnævnte giver fuld dynamisk last- og fasebalancering. Derved kan opladeren detektere, hvor meget strøm der bruges af andre apparater i huset og justerer op og ned for opladningshastigheden baseret på den tilgængelige kapacitet.

Equalizeren kan også instruere Easee Lite til kun at oplade med solenergi, for dem, der har solceller og ønsker at køre på 100 procent selvproduceret energi - dette fungerer dog kun via Easee app.

 Lokal kontrol over opladeren har været højt på ønskelisten for mange Easee-brugere. Charge Lite kommer derfor også med Bluetooth, hvilket betyder, at du nu kan starte og stoppe opladning, tjekke opladningshastighed, og låse/ophæve lås på opladningskablet uden internetforbindelse. Charge Lite har også en øvre opladningshastighed på 11 kW på tre faser og 7,4 kW på én fase, hvilket også er maksimumkapaciteten for de fleste elbiler på markedet.

Easee indfører fra 1.1.2024 abonnement på visse ydelser, f.eks. 4G.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her