Easee Lite

Mere end 600.000 ladebokse solgte

Easee er designet til det nordiske marked. Den udvikles og produceres i Norden, så der sikres kort transport og dermed mindre miljøpåvirking. Easee er en af de bedste ladeboks på markedet, og så er den også vinder af reddot designprisen.

Easee er kendt for et højt teknisk niveau, som gør, at du ikke behøver at tænke på tekniske specifikationer, da den altid tilpasser sig bilen og løbende opdateres automatisk med ny funktionalitet.

Testet og certificeret

Som en af de få producenter på lademarkedet, så har Easee nu opnået EU type Examination Certificate Module B fra det akkrediterede testinstitut TÜV Rheinland.

Det betyder, at ikke nok med at Easee har korrekt dokumentation, så har de også certifikat på, at Easee Lite er en af de mest og bedst dokumenterede og gennemtestet ladebokse.

Certifikatet certificerer også, at Easee Lite lever op til standarder i alle EU-lande.

 • Fremtidssikret

   Ladeboksen opdateres løbende med nye funktioner. 

 • Miljøvenlig og væsentlig mindre

  En af markedets mindste ladebokse på størrelse med et A4 papir. Vægten er 1.6 kg. Du sparer miljøet flere kilo kobber og plastik i forhold til en tilsvarende lader. 

 • Altid online og inkl. app

  Kan tilsluttes via Wifi/Bluetooth/4G (betalt i hele produktets levetid). Fjernstyring af ladeboksen via Easee / HomeCharge app, hvor du kan se forbrug, styre adgang til ladeboksen.

 • Skalérbar og lastbalancering

  Op til 3 ladebokse kan tilkobles og styres på samme forbindelse og understøtter dynamisk load-balancing.