HOMECHARGE

Opladning til boligforeninger

Vores foreningsløsning er specielt designet til boligforeninger, der ønsker effektiv opladning og ingen administration. 


 • HomeCharge kan håndtere al administration, strøm og service
 • Beboere kan via app/ladebrik oplade hjemme og ude på ladestandere i hele Europa
 • Lastbalancering sikrer, at I udnytter den tilgængelige strøm i boligforeningen bedst
 • Adgang til ladeløsningen kan opsættes som privat, halv-offentlig og offentlig
 • Der kan lades med op til 22 kW pr. ladeboks

Easee Charge

Zaptec Pro

Sådan fungerer vores løsning for foreningen

Der er fuld fleksibilitet i forhold til ejerskab og opsætning af infrastruktur. Foreningen kan eje ladeboksene eller brugerne kan - I bestemmer. Vores ladeløsning følger anbefalingerne for den almene boligsekter.


Unik skalérbarhed

Med HomeCharge kan foreningen starte småt og skalere i takt med, at foreningens beboere får el- og hybridbiler. Der kan opsættes bagplader med blindt frontdæksel, og den dag beboeren får en el-bil, så er det plug-and-play installation.


Fuld administration

Der er intet papirarbejde eller ekstra administrationsarbejde i vores løsning. Administration er inklusiv i vores løsning, så I kan fokusere på driften af foreningen. Vi kan tilbyde strømaftale som en del af vores løsning, så I kan købe ind på storkundevilkår.


Oplad når det er billigst

Vi tilbyder dynamiske ladepriser, så brugerne får mulighed for at få den laveste pris på opladningen baseret på, hvornår strømmen er billigst på døgnet.


Tilbyd forskellige priser til forskellige brugere

I fastsætter strømprisen til brugerne og adgangen til ladeløsningen. Sæt for eksempel én pris til brugere og én pris til gæster. I vores løsning undgår I underskud i ladeløsningen, da I selv fastsætter priserne. Brugerne betaler kun for det der oplades. Vi kan styre ladepriserne for jer.


I vores løsning er det jer, som tjener på løsningen

Ved at I sætter strømprisen, så har I mulighed for at finansiere løsningen. Samtidig risikerer foreningen ikke at skulle dække differencen mellem det som tilbagebetales af ladeoperatøren og jeres reele strømpris, da I selv sætter strømprisen.


Service og refusion af el-afgift

Ægte landsdækkende on-site service med reaktionstid senest næste arbejdsdag udført af én landsdækkende serviceorganisation. Fuld refusion af gældende el-afgift er inklusiv.


Tilgængelighed og adgang

 Løsningen kan gøres 100% privat, så udefrakommende ikke kan lade. Eller I kan gøre løsningen halv-offentlig eller helt offentlig enten vi app eller roaming.

Adgange til ladeløsningen kan opsættes som personlig adgangskode, som kan anvendes X antal gange eller have udløb. Generisk kode findes også.


Hos os vælger I, hvordan løsningen skal sættes op.


Lastbalancering

Udnyt den tilgængelig strøm i hele foreningen, så ladeboksene får mest mulig strøm, og I ikke behøver at købe flere ampere. Ved at kunne aflæse det totale strømforbrug i ejendommen, så kan strømmen udnyttes bedst muligt ved at balancere strømmen mellem de forskellige strømkredsløb.


Dynamisk prissætning i ladeløsningen

Der kan tilbydes dynamiske priser i ladeløsningen, så prisen følger spotprisen og transportpriser (nettarif).


I ejer løsningen

I vores løsningskoncept er det jer, som ejer løsningen. Dermed er det jer, som er i førersædet og giver jer fleksibilitet. Vi har ingen eller kort bindingsperiode.

Sådan fungerer vores løsning for dig som bruger

Det er nemt. Du downloader gratis HomeCharge app og opretter dig som bruger, og så kan du oplade din elbil. Vores app er designet til at fjerne elbilisters usikkerhed ved at køre elbil gennem en række smarte, brugervenlige funktioner

Nedenstående er eksempler på funktionaliteter.


Ladeboksen er universel

Ladeboksen kan oplade alle el- og hybridbiler op til 22 kW pr. ladeboks. Den tilgængelige strøm bestemmes af foreningens kapacitet.


Du kan oplade både ude og hjemme i vores app

Oplad i foreningen eller på mere end +200.000 offentlige ladestandere i hele Danmark (f.eks. E.on, Clever, Spirii) og Europa. Du kan naturligvis se priser, placering og tilgængelighed på ladestandere ude og hjemme.

Vores app er altid fuldt opdateret med de seneste smart charging funktioner og tilgængelige ladepunkter.


Oplad når det er billigst

Vores løsning tilbyder dynamiskpriser, så du kan få gavn af lave strømpriser, f.eks. om natten.

Se priser ved alle ladepunkter, betal via appen og følg dit forbrug over uger, måneder og år.

Få det fulde overblik over dit forbrug i kWh og planlæg opladning derhjemme, når belastningen på elnettet er lavest, strømmen grøn og strømprisen lavest.


Afregning af strømforbrug

Al betaling foregår via app'en. Du betaler kun for det du bruger - både ude og hjemme. Du får naturligvis en kvittering efter hver opladning.


Ubegrænset antal brugere

Beboere, medarbejdere, gæster og kunder kan nemt finde dine ladestandere, få adgang til opladning og betale med appen.

Er I flere i husstanden, så kan de også tilmeldes som brugere. Det koster ikke ekstra - heller ikke hvis du har flere biler.


HomeCharge App

I vil anvende HomeCharge app til opladning både ude og hjemme. App'en er enkel og intuitiv at bruge i hverdagen. Samtidig tilbyder vi administrator hos kunden adgang til vores Connect portal, hvor man kan se alt om ladeløsningens brug og tilgængelighed.

Kundecases

Læs om kundecases i forskellige boligforeninger: andelsbolig, almennyttige boligforening og ejerforening. 


Se og hør mere på vores webinar (videokursus) om boligforeninger her.


Bag om løsningen

Fuld installation mulig

Der kan tilbydes både gravning, pullert, skiltning, nummerering og opsætning af wifi ved f.eks. P-kælder med ingen 4G dækning.
Skandinavisk design


 • Diskret design
 • Fås med ladestander og kabelholder

Dynamisk strøm balancering

Alle ladende biler styres samtidig, så der gives jævnbyrdig strøm til alle. Med lastbalancering kan I både balancere strømmen mellem ladeboksene men også udnytte den tilgængelige strøm i hele bygningen.

Funktioner


 • Lad med app og/eller ladebrik
 • Altid online via 4G eller Wifi
 • Se status og tilgængelighed i app
 • Intelligent køsystem
 • Vælg mellem forskellige markedsførende apps

Sikker opladning

Sikker installation til din el eller hybridbil. Ladeboks har indbygget sikkerhedssensorer og  fejlstrømsbeskyttelse. 

Kontakt os

Der er flere muligheder for løsning og installation, så skriv gerne til os.  Vi kan rådgive dig omkring hvilken løsning, der er bedst og mest økonomisk i jeres boligforening.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, HomeCharge og Dansk Kabel TV må gerne kontakte mig på e-mail og/eller telefon angående mit/mine spørgsmål