HomeCharge app

Kan ikke logge ind i HomeCharge app

Kan du ikke logge ind på HomeCharge app?

Støder du på problemer med at logge ind på HomeCharge appen? Fortvivl ikke, der findes flere løsninger, der kan hjælpe dig tilbage på rette spor, uanset om du er privat bruger eller firmabilist.

For privatbrugere

For at sikre en gnidningsfri adgang til din ladeboks og tilhørende data, er det essentielt at bruge den originale adgangsmetode – enten dit telefonnummer eller e-mailadresse. Hvis du oplever login-problemer, anbefaler vi først at forsøge med dit telefonnummer, som muligvis blev brugt under oprettelsen. Alternativt kan du prøve med din e-mailadresse.

Skulle det stadigvæk ikke lykkes, er det muligt at anmode om et nyt login. Vi fraråder at oprette en ny profil, da dette vil forhindre adgang til din eksisterende ladeboks. Hvis du fortsat står overfor udfordringer, er vores kundeservice klar til at assistere og, om nødvendigt, tilknytte en ny profil til din ladeboks. Vær dog opmærksom på, at forbruget på en ny profil kun vil afspejle fremtidigt forbrug.

For firmabilister

Som firmabilist, er din brugerprofil oprettet med både e-mail og telefonnummer, hvilket giver dig fleksible login muligheder. Husk, hvis du opretter en ny profil, vil adgangen til dit firmakort gå tabt. I tilfælde af login-problemer, anmod om at få tilsendt et nyt login via din e-mail.

Sikkerhedsindstillinger på mailserver

Det er værd at bemærke, at nogle mailservere med strikse sikkerhedsindstillinger kan forhindre modtagelse af aktiveringsmails. Hvis dette sker, anbefaler vi at bruge dit telefonnummer som en alternativ metode til oprettelse.

Kontakt HomeCharge Kundeservice

Ved fortsatte udfordringer med at logge ind på HomeCharge appen, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice for personlig assistance. Klik her.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her