HomeCharge app ladekort

Find manglende ladestandere i HomeCharge-appen: En praktisk guide

Jeg kan ikke finde den ladestander jeg står ved i appen?

Det kan være frustrerende, når du ikke kan finde en bestemt ladestander i HomeCharge-appen. Her er nogle mulige forklaringer og løsninger på problemet.

Vises den offentligt tilgængelige ladestander ikke i HomeCharge app, tjek da at alle relaterende filtrer er nulstillet i øverste højre hjørne af appen.

Forstå Ladestanderens Status

Hvis det er en ladestander fra HomeCharge, der ikke er synlig i appen, kan det evt. skyldes at ladestanderen er privat, og man derfor skal have en voucherkode eller en private ladebrik for at tilgå og oplade på ladestanderen. HomeChare udleverer ikke voucherkoder, du skal derfor bede ejeren, som ofte er boligforeninger, virksomheder mm. om af få deres voucherkode.

Roaming og partner software

Det kan også skyldes, at partneren der udbyder ladestanderen (Clever, E.ON etc. etc.) ikke udbyder den via roaming. Altså skal man downloade deres egen software for at få adgang til at lade på dem. 

Ved vedvarende problemer: Kontakt Support

Hvis du stadig ikke kan finde ladestanderen, eller hvis du mistænker en fejl, bør du kontakte HomeCharge support. Angiv så mange detaljer som muligt, herunder ladestanderens fysiske adresse eller det unikke ladestandernummer, som normalt findes direkte på ladestanderen.

Ved at følge disse trin øges dine chancer for succesfuldt at finde og anvende manglende ladestandere i HomeCharge-appen. Dette sikrer en mere problemfri opladningsoplevelse for alle elbilsejere.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her