Opladning af el-bil - udlejning af sommerhus

Opladning af el-bil - udlejning af sommerhus

Opladning af el-bil i sommerhus

Efterspørgslen efter opladning i sommerhuse er stærkt stigende. Dit sommerhus vil blive valgt fra, hvis du ikke tilbyder en opladningsløsning til dine gæster. Det er dog en god investering at opsætte en ladeboks.

Du har mulighed for at tjene på ladeboksen, så det er ikke en ren udgift. Derudover så undgår du, at gæsterne lader med mormorladeren, som vil skade din el-installation i huset.

En ladeboks til et sommerhus vil typisk være afbetalt relativt hurtigt, da de fleste sommerhusejere har en avance på strømmen. Ved at have en ladeboks så kan du også få en højere pris for dit sommerhus, og du undgår også strømtyveri.

Ladeboksen kan opsættes, så den kun kan tilgås af brugeren. Det kan gøres enkelt med en ladebrik. Vi anbefaler, at du tager en serviceaftale på ladeboksen, så der også er 24x7 telefonsupport til brugeren, så du ikke behøver at tage dig af spørgsmål om ladeboksens funktioner.

Vi anbefaler installation af Equalizer til Easee Ladeboks, hvis huset har mindre end 25 A, eller der er sauna, varmepumpe eller andet, som bruger meget strøm. Det er for at beskytte din el-installation, så sikringen ikke går i vejen og påfører dig udgifter.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her