HomeCharge App

Forstå opladningsgrafeb i HomeCharge app

Forstå udsving i opladningsgrafen med HomeCharge

Når du benytter HomeCharge appen til opladning af din elbil, kan du muligvis bemærke, at opladningsgrafen, som viser forbrugte kilowatt-timer (kWh), indimellem viser højere værdier end hvad din bil faktisk kan oplade. Alternativt kan du også støde på uventede huller i grafens visning.

Hvorfor sker dette? Baggrunden for grafens udsving

Dette fænomen skyldes den måde, hvorpå HomeCharge appen modtager data fra. Disse data, som repræsenterer din opladningsaktivitet, stammer direkte fra producentens back-end IT-systemer. Hvis du eksempelvis anvender en Easee ladeboks, vil det være data fra Easee Cloud, der afspejles i din HomeCharge app. Disse data kan godt være ukorrekte eller mangelfulde. Derfor kan der forekomme forskelle mellem de faktiske opladningsdata og dem, der vises i appen.

Hvad kan der gøres? Løsninger og betydning

Det er vigtigt at forstå, at funktionen i HomeCharge appen opererer korrekt ved at vise de data, den modtager. Selvom der endnu ikke findes en direkte løsning på de nævnte uoverensstemmelser, arbejder producenterne på at forbedre dataoverførslen for at sikre en mere nøjagtig visuel repræsentation i appen.

Det er væsentligt at bemærke, at disse visuelle udsving ikke påvirker den faktiske opladning af din elbil eller den mængde strøm, der leveres. Problemet er hovedsageligt visuelt og har ingen reel indflydelse på opladningsprocessen eller -effektiviteten.

For elbilejere er det afgørende at forstå disse aspekter for at undgå unødig bekymring. Mens vi venter på en løsning, er det bedst at holde sig informeret og forstå, at disse små grafiske udsving ikke underminerer din elbils opladningsevne.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her