Tesla 3 with woman out of window

Afregning af firmabetalte opladninger

For at understøtte både firmabilister med private el-biler og virksomheder, der dækker opladningsomkostningerne delvist, tilbydes muligheden for privat opladning. Denne løsning fremmer fleksibilitet for både den enkelte medarbejder og virksomheden.

Afregningsprocedure

Vores firmabilsløsning er designet til samtidig at afregne omkostninger for både medarbejderen og virksomheden månedligt. Når måneden er afsluttet, er al afregning for den periode fuldført. Den detaljerede afregning sendes til firmabilisten via e-mail og inkluderer en oversigt over alle opladninger foretaget ved den angivne ladeboks / ladestander. For hver opladning specificeres forbrugte kWh, anvendte takster, og det noteres, om opladningen er betalt af virksomheden.

Begrænsninger ved efterregulering

Vi tilbyder desværre ikke efterregulering grundet det omfattende administrative arbejde og de høje omkostninger forbundet hermed. Dette ville også medføre yderligere administrativt arbejde for både virksomheden og leasingselskabet. Derfor er det essentielt, at medarbejderen sikrer sig, at firmakortet vælges i appen ved opladningsstart. Hvis denne procedure ikke følges, anses opladningerne for at være private. Skulle en firmabilist ved en fejltagelse have foretaget en opladning, der kræver korrektion indenfor samme måned, kan denne enkelte transaktion justeres. Det er dog afgørende, at vi informeres senest den sidste dag i den pågældende måned for at tillade sådanne rettelser. Vi skal bruge transaktionsnummeret fra firmabilisten for at kunne rette betaleren.
Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her