Hvordan oplader jeg på farten som firmabilist?

Hvordan oplader jeg på farten som firmabilist?

Opladning på farten som firmabilist er enkelt

At oplade firmabilen på farten er gjort nemt og bekvemt med HomeCharge appen. Med adgang til over 300.000 ladestandere på tværs af Europa, sikrer appen, at du nemt kan finde en opladningsstation, uanset hvor du befinder dig i Danmark eller andre europæiske lande.

For at gøre din oplevelse endnu mere tilpasset, giver HomeCharge dig mulighed for at anvende filtre i appen. Du kan eksempelvis filtrere søgeresultaterne, så du kun ser hurtigladere, og appen viser dig omkostningerne direkte, hvilket gør det let at holde styr på udgifterne.

Sådan betaler du

Når det kommer til selve betalingen for opladning, er processen ligeledes enkel. Vælg blot dit firmakort i appen, og afregningen håndteres automatisk gennem din virksomhed, hvilket gør det ubesværet for dig som firmabilist.

Skulle du finde dig selv i en situation, hvor du oplader firmabilen i udlandet og ikke ønsker at bruge firmakortet, eller hvis dit forbrug ikke dækkes af firmaet, har du mulighed for at anvende dit eget private betalingskort. Det er enkelt at tilføje et privat kort til appen som et supplement til firmakortet, hvilket giver dig fleksibilitet i betalingsmuligheder.

Du kan også bruge andre apps til privat betaling

Desuden, hvis du foretrækker at anvende andre apps til opladning eller i tilfælde, hvor du står for betalingen selv, er det også en mulighed. HomeCharge appen er designet til at gøre opladning på farten så enkel som mulig for dig som firmabilist, med flere fleksible løsninger for betaling.

Tilbage til blog
 • Guide til opladning

  Få svar på dine spørgsmål om opladning af elbil. Herunder batteriopladning, samt daglig brug.

  Læs mere her 
 • FAQ - køb af ladeløsning

  Se de oftest stillede spørgsmål fra kunder samt svar.

  Læs mere her 
 • Tjekliste - vælg ladeboks

  Se tjekliste for valg af ladeløsning. 10 råd til dig, som søger en ny ladeløsning.

  Læs mere her