Vælg den rigtige løsning fra start

HomeCharge har sammensat en enkelt alt-i-én løsning sammen med få anerkendte leverandører på markedet. Vi er eksperter i Easee og Zaptec ladebokse, og vi har én landsdækkende installatør. Du ejer el-installationen og ladeboksen, og du kan opsige din valgfrie serviceaftale når som helst - ingen bindinger, skjulte eller nedtagningsgebyrer. Der er intet krav om binding til el-selskab.

Du betaler kun for det du bruger.

Vi giver dig den bedste komplette løsning

Tusindvis af danskere kan ikke tage fejl - En opladningsløsning fra HomeCharge er den rigtige og sikre løsning til opladning af din elbil:

  • Din el-installation bliver dimensioneret til opladning af din el-/hybrid bil
  • Ladeboksene er markedets bedste - app, 4G og opdateringer er inklusiv
  • Standard installation udført af DKTV (en del af TDC), som er anerkendt for deres høje kvalitet og standard
  • Refusion af gældende elafgift fra Skat

Vi var i 2022 Easee partner i Europa. Vi har installeret tusindvis af ladebokse og vi servicerer og supporterer daglig mange kunder.

Se mere her
Se vores reference installationer her 

Du har frihed til at vælge

Vores ladeløsning giver dig fleksibilitet

Oplad din el-bil via app, når du har brug for det.

Vi samler ikke hjemme og udeopladning, da det er ugunstigt for de fleste el-bilister, da de lader mest hjemme. Vi binder dig heller ikke i en dyr el-aftale.

Du har mulighed for at beholde din ladeboks, hvis der skiftes ladeoperatør

Fremtidssikret løsning giver dig muligheder og sparer dig penge

Vi har tænkt på dit fremtidige behov!

Vi fokuserer på dine fremtidige opladningsbehov! Vores avancerede ladeboks leverer op til 22 kW og tilbyder fleksibilitet med et type 2 kabeludtag, så du kan vælge at skjule eller fremvise dit kabel efter behov, med mulighed for låsning til boksen. Forudser potentielle fremtidige krav, er vores ladeboks designet med 4G og eSIM for fjernstyring og dynamisk ladebalancering, beskyttende for el-nettet.

Nyd fuld kontrol med appen, den førende løsning til hjemmeopladning med din ladeboks, og tilpas opladningen efter dine præferencer. Opdag mere om Easee appen og hvordan den kan optimere din opladningsoplevelse.

Anerkendt landsdækkende installatør til installation og service

En installation er ikke bare en installation, og service er ikke bare service.

Vi samarbejder med DKTV, en del af TDC og tidligere kendt som Dansk Kabel TV A/S, som vores eneste installatør og servicepartner på landsplan. Med over 600 kompetente ansatte, der værdsætter kvalitetsarbejde, specialiserer DKTV sig i ladeboksinstallation og har egne grave- og sikringsafdelinger.

Vi sikrer hurtig service på din adresse senest næste arbejdsdag, fordi vi forstår, hvor afgørende en pålidelig ladeboks er for din hverdag.

Se Easee ladeboks blive installeret med standard installation her
Se reference installationer her